Services

Nhat Ha provide solutions in Part Supply – Installation – Maintenance – Solution for Power system.

 

 

 

NHAT HA SERVICES

WHY CONDUCT REGULAR ELECTRICAL MAINTENANCE?

Trustworthy Partner

Our services always commit to understand and constantly deliver the best value for customers. After 7 years, we are trustworthy partners of many big companies and international corporates.

Flexible & optimum solution

We always aim to offer flexible solutions and optimize the cost framework that best suits the needs of our customers. We are always willing to adjust the scope of work flexibly according to the actual needs of our customers.

Continuously invest in new technologies

Nhat Ha constantly apply modern technologies in combination with traditional values to enhance customers’ system reliability and economic benefits. We continuously invest in new technologies in order to support customers’ business more effectively.

Highly professional team

Our electrical engineers and technicians are trained to install, test and service a wide variety of electrical equipment brands. Nhat Ha Electric professionals follow specific and well-established processes and methods to verify that the equipment performs exactly as expected.

Đối tác tin cậy

Dịch vụ của chúng tôi đặt lợi ích của Khách hàng là trọng tâm. Chúng tôi cam kết luôn luôn thấu hiểu và nỗ lực không ngừng cung cấp các giá trị tốt nhất cho khách hàng. Hiện tại, chúng tôi đang là đối tác uy tín cung cấp giải pháp về hệ thống Điện cho các tập đoàn lớn trong và ngoài nước

Cải tiến công nghệ

Chúng tôi liên tục cải tiến các công nghệ hiện đại kết để đưa ra các giải pháp linh hoạt nhằm nâng cao độ ổn định hệ thống và các lợi ích kinh tế của khách hàng. Chúng tôi không ngần ngại đầu tư mua sắm các máy móc thiết bị công nghệ hàng năm để nâng cao năng lực đáp ứng trong công việc.

Đội ngũ chuyên môn cao

Đội ngũ của chúng tôi là những kỹ sư có kinh nghiệm, được đào tạo và đánh giá nội bộ một cách bài bản. Các kỹ sư của chúng tôi được tham gia các khóa đào tạo của các hiệp hội và tổ chức chuyên nghiệp của nước ngoài cho các lĩnh vực ứng dụng công nghệ cao với các chứng chỉ chuyên môn quốc tế.

comment-min

Contact us

Contact us

Mask Group-1-min

Engineering
Documents

Engineering
Documents

Mask Group-min

News

News